Vi mot världen (ljudbok) av Joakim Lundell, Jon
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Joakim Lundell (författare), Jonna Lundell (författare), Viktor Åkerblom (berättare), Ella Schartner (berättare)

Vi mot världen ljudbok

Pris 115 kr
(0)
"Vi mot världen" är den inspirerande men också smärtsamma sanningen bakom kulisserna. I boken berättar Joakim och Jonna Lundell, två av Sveriges största Youtube-profiler och influencers, öppet om resan från hur de blev ett par, till att sedan mot allt odds lyckas hålla ihop, och därefter börja drömma om att skapa den familj de själva aldrig fick uppleva. Men vägen till ett efterlängtat barn kantas av motgångar, nattsvarta besked och en lång kamp mot byråkrati och sjukvård. De lever under fler...
Ljudbok 115 kr Pris E-Bok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Joakim Lundell (författare), Jonna Lundell (författare), Viktor Åkerblom (berättare), Ilse-Mari Berglin (annat), Ella Schartner (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 27 November 2019
Längd 5:43
Genrer Psykologi Och Pedagogik, Hem & Trädgård, Biografier & Memoarer, Fackböcker, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178274642
"Vi mot världen" är den inspirerande men också smärtsamma sanningen bakom kulisserna. I boken berättar Joakim och Jonna Lundell, två av Sveriges största Youtube-profiler och influencers, öppet om resan från hur de blev ett par, till att sedan mot allt odds lyckas hålla ihop, och därefter börja drömma om att skapa den familj de själva aldrig fick uppleva. Men vägen till ett efterlängtat barn kantas av motgångar, nattsvarta besked och en lång kamp mot byråkrati och sjukvård. De lever under flera år i ett ständigt pendlande mellan spirande hopp och plågsam besvikelse. Men de stöttar varandra, låter inte systemet vinna och framför allt ger de inte upp.