Cupen (ljudbok) av Mats Wänblad
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Mats Wänblad (författare), Jonas Karlsson (berättare)

Cupen (Vårt lilla landslag #5) ljudbok

Pris 79 kr
(0)
ÄVEN OM FOTBOLL är det roligaste man vet kan det bli lite trist att bara träna och träna hela tiden. Därför har Milan anmält Lilla landslaget till en cup där de ska få spela mot flera olika lag. Det låter toppenkul, det tycker de allihop. Den enda som är tveksam är Emi. Cupen är på söndag och hon ska ju vara hos pappa i hans nya lägenhet den här helgen. Då kan hon väl inte sticka i väg och spela fotboll en hel dag? Tänk om pappa blir ledsen … Kul och viktigt om laganda, familj och kompisar. ...
Ljudbok 79 kr Pris E-Bok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Mats Wänblad (författare), Jonas Karlsson (berättare), Maria Andersson Keusseyan (illustratör), Emilie Ekström (annat), Emilie Crispin Ekström (annat)
Utgiven 27 Maj 2022
Längd 1:07
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Del i serie 5
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129736649
ÄVEN OM FOTBOLL är det roligaste man vet kan det bli lite trist att bara träna och träna hela tiden. Därför har Milan anmält Lilla landslaget till en cup där de ska få spela mot flera olika lag. Det låter toppenkul, det tycker de allihop. Den enda som är tveksam är Emi. Cupen är på söndag och hon ska ju vara hos pappa i hans nya lägenhet den här helgen. Då kan hon väl inte sticka i väg och spela fotboll en hel dag? Tänk om pappa blir ledsen … Kul och viktigt om laganda, familj och kompisar. Och om fotboll såklart!