Världens hemskaste sjukdomar (ljudbok) av Ida K
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Ida Kjellin (författare), Sofia Bergström (författare), Erik Ekstrand (berättare)

Världens hemskaste sjukdomar (Världens hemskaste sjukdomar #1) ljudbok

79 kr
(0)
Inget för kräsmagade Humorfylld faktabok om historiska farsoter som bygger på hyllat barnprogram. Följ med på en ruskig tidsresa där syskonen Maxi och Lo får prova på tio av de värsta sjukdomarna som har plågat Sverige. Barnen blir smittade med pest, kolera, karies, dysenteri och många fler. Ibland tillfrisknar de och ibland inte. Vi får reda på vad en skitbärarkärring är, vad en blodigel egentligen gör, varför Gustav Vasa var så arg och hur man botar engelska sjukan. Men vilken sjukdom är ...
Ljudbok 79 kr E-Bok 59 kr
Författare Ida Kjellin (författare), Sofia Bergström (författare), Kevin Olberg (illustratör), Erik Ekstrand (berättare)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 20 Juli 2021
Längd 2:23
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179759162
Inget för kräsmagade Humorfylld faktabok om historiska farsoter som bygger på hyllat barnprogram. Följ med på en ruskig tidsresa där syskonen Maxi och Lo får prova på tio av de värsta sjukdomarna som har plågat Sverige. Barnen blir smittade med pest, kolera, karies, dysenteri och många fler. Ibland tillfrisknar de och ibland inte. Vi får reda på vad en skitbärarkärring är, vad en blodigel egentligen gör, varför Gustav Vasa var så arg och hur man botar engelska sjukan. Men vilken sjukdom är den hemskaste av alla? En dråplig allåldersbok där varje kapitel dryper av antingen blod eller var, eller bajs av alla de slag. Helillustrerat i färg med fruktansvärda fakta, många skratt och mycket rys. Av skaparna bakom den populära serien med samma namn.