Mardrömsklubben 6: Vargens bett (ljudbok) av An
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Annie Graves (författare), Lo Tamborini (berättare)

Mardrömsklubben 6: Vargens bett (Mardrömsklubben #6) ljudbok

179 kr
(0)
Jessica var tokig i sin gulliga lilla leksaksvarg. Men hennes bror hade hört rykten om just sådana leksaksvargar: att de kunde röra sig av sig själva, utan att man satte igång dem. Att de kunde förvandlas och bli elaka. Han hade till och med hört att de kunde bitas… Läs boken om du vågar… och akta näsan! Välkommen till Mardröms-klubbens pyjamasparty! Vågar du stanna hela natten? En serie härliga skräckhistorier berättade av barn – för barn – som tar läsaren med på hårresande äventyr de sen...
179 kr
Författare Annie Graves (författare), Marie Helleday Ekwurtzel (översättare), Lo Tamborini (berättare), Glenn McElhinney (illustratör)
Utgiven 11 Februari 2019
Längd 0:18
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 6
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175438511
Jessica var tokig i sin gulliga lilla leksaksvarg. Men hennes bror hade hört rykten om just sådana leksaksvargar: att de kunde röra sig av sig själva, utan att man satte igång dem. Att de kunde förvandlas och bli elaka. Han hade till och med hört att de kunde bitas… Läs boken om du vågar… och akta näsan! Välkommen till Mardröms-klubbens pyjamasparty! Vågar du stanna hela natten? En serie härliga skräckhistorier berättade av barn – för barn – som tar läsaren med på hårresande äventyr de sent ska glömma! En bra ingång till det egna spökberättandet och en riktig fantasi-kick! Läs, rys och njut! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.