Vargbröder 5 -  Ondskans schaman (ljudbok) av M
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Michelle Paver (författare), Tomas Bolme (berättare)

Vargbröder 5 - Ondskans schaman (Vargbröder #5) ljudbok

Pris 89 kr
(0)
En av Toraks närmaste vänner blir dödad och Torak svär att hämnas. När han var fredlös blev Torak jagad av alla – nu är det han som är jägaren. Jakten på mördaren tar honom och Renn till Djupa Skogen, en okänd och vild trakt som är full av faror. En Själ-Slukare har tagit över klanerna med list och lögner. Torak och Renn möter eld, krig och överväldigande ondska ... Hur ska de lyckas undkomma alla faror och samtidigt rädda Djupa Skogens klaner? Den makalöst fängslande berättelsen om Torak och...
Ljudbok 89 kr Pris E-Bok 45 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Tomas Bolme (berättare), Michelle Paver (författare), Birgitta Gahrton (översättare), Jan-Åke Winqvist (illustratör)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 16 Februari 2015
Längd 8:11
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie Vargbröder
Del i serie 5
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176510520
En av Toraks närmaste vänner blir dödad och Torak svär att hämnas. När han var fredlös blev Torak jagad av alla – nu är det han som är jägaren. Jakten på mördaren tar honom och Renn till Djupa Skogen, en okänd och vild trakt som är full av faror. En Själ-Slukare har tagit över klanerna med list och lögner. Torak och Renn möter eld, krig och överväldigande ondska ... Hur ska de lyckas undkomma alla faror och samtidigt rädda Djupa Skogens klaner? Den makalöst fängslande berättelsen om Torak och Ulvs kamp mot Ondskan fortsätter! Återigen förflyttas vi tusentals år tillbaka i tiden, till en fascinerande värld av magi och skräck. Ett medryckande äventyr som du absolut inte får missa!