Vargbröder 4 - Jagad av klanerna (ljudbok) av M
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Michelle Paver (författare), Tomas Bolme (berättare)

Vargbröder 4 - Jagad av klanerna (Vargbröder #4) ljudbok

Pris 115 kr
(0)
Den fantastiskt spännande serien fortsätter! Torak bär på en hemlighet som är så fruktansvärd att ingen kan få veta. Men Korpklanen upptäcker vad Torak försöker dölja, Torak blir utstött och för alltid dömd att klara sig ensam i skogen. Från och med nu kan ingen hjälpa honom. Inte Renn, inte ens Ulv. Torak är helt ensam, på flykt i vildmarken. Hur ska han klara sig? Han jagas av Utterklanen och kämpar mot förvirring och galenskap. Del fyra i serien om Vargbröder är andlöst spännande och mer s...
Ljudbok 115 kr Pris E-Bok 45 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Tomas Bolme (berättare), Michelle Paver (författare), Birgitta Gahrton (översättare), Jan-Åke Winqvist (illustratör)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 16 Februari 2015
Längd 8:37
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie Vargbröder
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176510513
Den fantastiskt spännande serien fortsätter! Torak bär på en hemlighet som är så fruktansvärd att ingen kan få veta. Men Korpklanen upptäcker vad Torak försöker dölja, Torak blir utstött och för alltid dömd att klara sig ensam i skogen. Från och med nu kan ingen hjälpa honom. Inte Renn, inte ens Ulv. Torak är helt ensam, på flykt i vildmarken. Hur ska han klara sig? Han jagas av Utterklanen och kämpar mot förvirring och galenskap. Del fyra i serien om Vargbröder är andlöst spännande och mer skrämmande än någonsin. Torak, Renn och Ulv möter faror och mörker som de aldrig skådat förut. Och ännu en hemlighet, en hemlighet som hotar Toraks och Renns vänskap. Mörkret tätnar och Toraks värld håller på att rämna.