Vardag - Ring polisen! (ljudbok) av Christina W
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Christina Wahldén (författare), Kerstin Andersson (berättare)

Vardag - Ring polisen! (Vardag) ljudbok

95 kr
(0)
När Aya kommer hem en dag har det varit inbrott i lägenheten. Det ligger saker överallt och familjens tv, stereo och ipad är borta. Grannen säger att Aya ska ringa polisen, men hon vill inte göra det. Hon litar inte alls på poliser. Böckerna i serien Vardag - ... är tänkta för personer som inte varit så länge i Sverige, och handlar om vardagliga saker, till exempel varför man ska ringa polisen om det blir inbrott och varför man kanske inte vill göra det, eller hur det fungerar med ålderdomsh...
Ljudbok 95 kr E-Bok 139 kr
Författare Christina Wahldén (författare), Kerstin Andersson (berättare), Anna Kövecses (annat), Nikki Taylor (annat), Louise Matell (annat)
Förlag Vilja förlag
Utgiven 24 Mars 2016
Längd 0:07
Genrer Annan Skönlitteratur, Skönlitteratur
Serie Vardag
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188293749
När Aya kommer hem en dag har det varit inbrott i lägenheten. Det ligger saker överallt och familjens tv, stereo och ipad är borta. Grannen säger att Aya ska ringa polisen, men hon vill inte göra det. Hon litar inte alls på poliser. Böckerna i serien Vardag - ... är tänkta för personer som inte varit så länge i Sverige, och handlar om vardagliga saker, till exempel varför man ska ringa polisen om det blir inbrott och varför man kanske inte vill göra det, eller hur det fungerar med ålderdomshem och att det kan vara svårt att förstå varför vi placerar äldre där. Saker som för någon som vuxit upp i Sverige är naturligt, men kan verka lite märkligt för den som precis kommit hit. Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.