Vardag - I tvättstugan (ljudbok) av Christina W
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Christina Wahldén (författare), Kerstin Andersson (berättare)

Vardag - I tvättstugan (Vardag) ljudbok

Pris 95 kr
(0)
Sara och hennes familj har flyttat från flyktingboendet till en egen lägenhet. I huset finns en tvättstuga och dit går Sara när det är dags att tvätta kläder. Problemet är bara att hon inte vet hur maskinerna fungerar. Och det sitter dessutom en massa skrivna lappar överallt som hon inte förstår. När en kvinna kommer in i tvättstugan bestämmer sig Sara för att fråga henne. Böckerna i serien Vardag - ... är tänkta för personer som inte varit så länge i Sverige, och handlar om vardagliga saker...
Ljudbok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Christina Wahldén (författare), Kerstin Andersson (berättare), Anna Kövecses (annat), Nikki Taylor (annat), Louise Matell (annat)
Förlag Vilja förlag
Utgiven 24 Mars 2016
Längd 0:08
Genrer Annan Skönlitteratur, Skönlitteratur
Serie Vardag
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188293756
Sara och hennes familj har flyttat från flyktingboendet till en egen lägenhet. I huset finns en tvättstuga och dit går Sara när det är dags att tvätta kläder. Problemet är bara att hon inte vet hur maskinerna fungerar. Och det sitter dessutom en massa skrivna lappar överallt som hon inte förstår. När en kvinna kommer in i tvättstugan bestämmer sig Sara för att fråga henne. Böckerna i serien Vardag - ... är tänkta för personer som inte varit så länge i Sverige, och handlar om vardagliga saker, till exempel varför man ska ringa polisen om det blir inbrott och varför man kanske inte vill göra det, eller hur det fungerar med ålderdomshem och att det kan vara svårt att förstå varför vi placerar äldre där. Saker som för någon som vuxit upp i Sverige är naturligt, men kan verka lite märkligt för den som precis kommit hit. Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.