Vardag - I mataffären (ljudbok) av Christina Wa
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Christina Wahldén (författare), Björn Pedersen (berättare)

Vardag - I mataffären (Vardag) ljudbok

95 kr
(0)
Samir ska gå och handla välling till sin son för allra första gången, men det blir mycket svårare än han trott. Det finns ju så många hyllor med barnmat och så många olika sorters paket med välling. Till slut får han hjälp av en äldre man, som också är i affären för att handla. I mataffären handlar om det allra vardagligaste, som att handla mat, men som kan vara problematiskt för den som inte lärt sig så mycket svenska.  Böckerna i serien Vardag - ... är tänkta för personer som inte varit ...
95 kr
139 kr
Författare Christina Wahldén (författare), Björn Pedersen (berättare), Nikki Taylor (annat), Anna Kövecses (annat), Louise Matell (annat)
Förlag Vilja förlag
Utgiven 24 Mars 2016
Längd 0:06
Genrer Barnböcker
Serie Vardag
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188293725
Samir ska gå och handla välling till sin son för allra första gången, men det blir mycket svårare än han trott. Det finns ju så många hyllor med barnmat och så många olika sorters paket med välling. Till slut får han hjälp av en äldre man, som också är i affären för att handla. I mataffären handlar om det allra vardagligaste, som att handla mat, men som kan vara problematiskt för den som inte lärt sig så mycket svenska.  Böckerna i serien Vardag - ... är tänkta för personer som inte varit så länge i Sverige, och handlar om vardagliga saker, till exempel varför man ska ringa polisen om det blir inbrott och varför man kanske inte vill göra det, eller hur det fungerar med ålderdomshem och att det kan vara svårt att förstå varför vi placerar äldre där. Saker som för någon som vuxit upp i Sverige är naturligt, men kan verka lite märkligt för den som precis kommit hit. Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.