Vårbedrift : Nyckeln till frihet - en av berätt
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Stephen King (författare), Reine Brynolfsson (berättare)

Vårbedrift : Nyckeln till frihet - en av berättelserna ur novellsamlingen "Årstider" ljudbok

75 kr
(0)
"Vårbedrift", en av fyra berättelser ur Stephen Kings samling "Årstider", är berättelsen som ligger till grund till den hyllade storfilmen "Nyckeln till frihet". Det är en originell fängelseskildring: Andy sitter oskyldigt dömd på livstid för ett dubbelmord och gör sig själv till fängelsets mönsterfånge. Han blir snart vän med kåkfararen Red, men ingen anar Andys avancerade planer på att skipa rättvisa. Novellsamlingen Årstider skrevs 1982. Den består av fyra korta berättelser:"Vårbedrift", "...
75 kr
Författare Stephen King (författare), Reine Brynolfsson (berättare), Ilse-Mari Berglin (annat), Mårten Edlund (översättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 29 Mars 2018
Längd 4:43
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176519066
"Vårbedrift", en av fyra berättelser ur Stephen Kings samling "Årstider", är berättelsen som ligger till grund till den hyllade storfilmen "Nyckeln till frihet". Det är en originell fängelseskildring: Andy sitter oskyldigt dömd på livstid för ett dubbelmord och gör sig själv till fängelsets mönsterfånge. Han blir snart vän med kåkfararen Red, men ingen anar Andys avancerade planer på att skipa rättvisa. Novellsamlingen Årstider skrevs 1982. Den består av fyra korta berättelser:"Vårbedrift", "Sommardåd" (som ljudbok sommaren 2018), "Höstgärning" (som ljudbok hösten 2018) och "Vinterverk" (som ljudbok senhösten 2018).