Vår vän Anne (ljudbok) av Lucy Maud Montgomery,
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lucy Maud Montgomery (författare), L. M. Montgomery (författare), Lisa Carlehed (berättare)

Vår vän Anne (Anne på Grönkulla #2) ljudbok

Pris 125 kr
(0)
Anne Shirley från Anne på Grönkulla är sjutton år gammal i denna del två i serien om flickan Anne med de röda lockarna. Nu har hon vuxit sig stor nog att undervisa i sin gamla skola där hon får nya vänner, och tillsammans råkar de på många äventyr. 'Vår vän Anne' är den andra boken i serien om Annes äventyr. I originalöversättning av Karin Lidforss Jensen Lucy Maud Montgomery (1874-1942) växte upp på en ö i Kanada, i samma område som böckerna om Anne utspelar sig. Till att börja med hitta...
Ljudbok 125 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lucy Maud Montgomery (författare), L. M. Montgomery (författare), Lisa Carlehed (berättare), Karin Lidforss-Jensen (översättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 20 Februari 2017
Längd 9:29
Genrer Romaner, 12-15 År, Barnböcker, Skönlitteratur, Ungdomsböcker
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788711701522
Anne Shirley från Anne på Grönkulla är sjutton år gammal i denna del två i serien om flickan Anne med de röda lockarna. Nu har hon vuxit sig stor nog att undervisa i sin gamla skola där hon får nya vänner, och tillsammans råkar de på många äventyr. 'Vår vän Anne' är den andra boken i serien om Annes äventyr. I originalöversättning av Karin Lidforss Jensen Lucy Maud Montgomery (1874-1942) växte upp på en ö i Kanada, i samma område som böckerna om Anne utspelar sig. Till att börja med hittade hon ingen som ville ge ut hennes böcker om Anne på Grönkulla, men de väl gavs ut blev de en stor succé. Böckerna har filmatiserats ett antal gånger och även spelats in som TV-serie. Böckerna om Anne på Grönkulla följer den pratglada flickan Anne Shirley med rött hår, fräknar och stor fantasi, och har blivit odödliga klassiker som fängslat läsare i alla åldrar i över hundra år. Här får vi följa den föräldralösa drömmaren Anne, som växer upp på Prins Edwards ö i Kanada.