Vår lilla hemlighet : en sann berättelse om det
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Toni Maguire (författare), Anna-Carin Henricsson (berättare)

Vår lilla hemlighet : en sann berättelse om det yttersta sveket ljudbok

Pris 149 kr
(0)
Utåt sett såg Toni Maguire ut att ha den perfekta barndomen med hus på landet, husdjur, en omtänksam mor och charmerande far. I själva verket dolde fasaden ett skräckscenario som nästan tog Tonis liv på kuppen. När Toni var sex år gammal började hennes pappa förgripa sig på henne, och sa till henne att det var deras lilla hemlighet. Toni var ändå modig nog att berätta för sin mamma om vad fadern gjorde, men hennes mamma sa till henne att aldrig någonsin prata om det igen. Vid fjorton års ål...
Ljudbok 149 kr Pris E-Bok 85 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Toni Maguire (författare), Åsa Hjertstrand Brensén (annat), Anna-Carin Henricsson (berättare), Marie-Louise Skeppholm (översättare)
Utgiven 26 April 2020
Längd 8:41
Genrer Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176796252
Utåt sett såg Toni Maguire ut att ha den perfekta barndomen med hus på landet, husdjur, en omtänksam mor och charmerande far. I själva verket dolde fasaden ett skräckscenario som nästan tog Tonis liv på kuppen. När Toni var sex år gammal började hennes pappa förgripa sig på henne, och sa till henne att det var deras lilla hemlighet. Toni var ändå modig nog att berätta för sin mamma om vad fadern gjorde, men hennes mamma sa till henne att aldrig någonsin prata om det igen. Vid fjorton års ålder blev Toni gravid, och pappan till barnet var hennes egen far. Då avslöjade hon sin fasansfulla hemlighet igen. Hennes pappa hamnade i fängelse, men själv blev hon förskjuten av vänner, lärare och sin familj. Efter en dåligt utförd abort är hon nära att dö. Detta är Tonis egen berättelse.