Vaktposten (ljudbok) av Lee Child, Andrew Child
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lee Child (författare), Andrew Child (författare), Magnus Roosmann (berättare)

Vaktposten (Jack Reacher #25) ljudbok

119 kr
(1)
"Jack Reacher är en modern James Bond, en thrillerhjälte som vi inte kan få nog av." Ken Follett "Om du inte har läst en Jack Reacher-bok tidigare, så har du en upplevelse framför dig." The Times "Lee Child ger ordet bladvändare en ny innebörd." Michael Connelly Jack Reacher kliver av bussen i en namnlös, sömnig stad utanför Nashville, Tennessee. Hans plan är att dricka en kopp kaffe och dra vidare. Det kommer inte att ske. Staden har stängts ner efter en cyberattack. Reacher är inte ute...
Ljudbok 119 kr E-Bok 119 kr
Författare Lee Child (författare), Andrew Child (författare), Magnus Roosmann (berättare), Jan Risheden (översättare), Maria Sundberg (annat)
Förlag Norstedts
Utgiven 21 Maj 2021
Längd 14:02
Genrer Deckare
Serie Jack Reacher
Del i serie 25
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113113180
"Jack Reacher är en modern James Bond, en thrillerhjälte som vi inte kan få nog av." Ken Follett "Om du inte har läst en Jack Reacher-bok tidigare, så har du en upplevelse framför dig." The Times "Lee Child ger ordet bladvändare en ny innebörd." Michael Connelly Jack Reacher kliver av bussen i en namnlös, sömnig stad utanför Nashville, Tennessee. Hans plan är att dricka en kopp kaffe och dra vidare. Det kommer inte att ske. Staden har stängts ner efter en cyberattack. Reacher är inte ute efter problem, men han vänder dem knappast ryggen när de dyker upp. Han bestämmer sig för att stanna kvar och ta reda på vad som har hänt. I centrum av det hela står Rusty Rutherford, en helt vanlig IT-kille som vet mer än han tror. När männen med onda avsikter närmar sig Rusty, närmar sig Reacher de onda männen. Lee Child är en av världens främsta thrillerförfattare. Hans romaner om actionhjälten Jack Reacher når alltid topplistorna i England och USA och har totalt sålt i över 90 miljoner exemplar. Vaktposten är skriven tillsammans med brodern Andrew Child.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension