Vågornas viskningar (ljudbok) av Tamara McKinle
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Tamara McKinley (författare), Gunilla Leining (berättare)

Vågornas viskningar ljudbok

89 kr
(1)
Tre generationer kvinnor. Resan hem till Australien. Ett mörkt förflutet som kommer ikapp. Det är 1905 och den till åren komna Christy ska äntligen resa från hemmet i Tasmanien till den vilda och vackra ön Skye där hon en gång föddes. Med sig har hon sin försiktiga dotter Anne och sitt älskade barnbarn Kathryn. Men ingen av dem känner till Christys förflutna – som är mörkare och mer komplicerat än de kunnat ana. Väl på plats i Skye kommer såriga och svåra minnen upp till ytan, något som fö...
Ljudbok 89 kr E-Bok 69 kr
Författare Tamara McKinley (författare), Eva Haskå (översättare), Gunilla Leining (berättare), Ilse-Mari Berglin (annat), Jojo Form (annat)
Utgiven 7 Juli 2020
Längd 10:50
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137157207
Tre generationer kvinnor. Resan hem till Australien. Ett mörkt förflutet som kommer ikapp. Det är 1905 och den till åren komna Christy ska äntligen resa från hemmet i Tasmanien till den vilda och vackra ön Skye där hon en gång föddes. Med sig har hon sin försiktiga dotter Anne och sitt älskade barnbarn Kathryn. Men ingen av dem känner till Christys förflutna – som är mörkare och mer komplicerat än de kunnat ana. Väl på plats i Skye kommer såriga och svåra minnen upp till ytan, något som för alltid ska förändra de tre kvinnornas liv.