Vågat - erotisk serie (ljudbok) av Ane-Marie Kj
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Ane-Marie Kjeldberg (författare), Hanna Lund (berättare), Johannes Österbro (berättare)

Vågat - erotisk serie (Vågat) ljudbok

109 kr
(0)
'Hon låg en stund och tittade ut i den ljusa sommarnatten. Det hade inte varit någon mardröm. Hon hade drömt om en man som låg över henne. En man som stötte i henne så att hon hade varit på gränsen till orgasm. Han hade fyllt henne och känslan var fortfarande kvar.' I de vackra, ärvda sommarhusen vid Grå Klit andas sommargästerna in dofterna från Västerhavet och njuter av solen, precis som deras familjer har gjort i flera generationer. Men vi befinner oss i slutet av 60-talet och luften vibre...
Ljudbok 109 kr E-Bok 79 kr
Författare Ane-Marie Kjeldberg (författare), Hanna Lund (berättare), Johannes Österbro (berättare), Camilla Duner (översättare)
Förlag LUST
Utgiven 13 Oktober 2020
Längd 5:16
Genrer
Serie Vågat
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726623338
'Hon låg en stund och tittade ut i den ljusa sommarnatten. Det hade inte varit någon mardröm. Hon hade drömt om en man som låg över henne. En man som stötte i henne så att hon hade varit på gränsen till orgasm. Han hade fyllt henne och känslan var fortfarande kvar.' I de vackra, ärvda sommarhusen vid Grå Klit andas sommargästerna in dofterna från Västerhavet och njuter av solen, precis som deras familjer har gjort i flera generationer. Men vi befinner oss i slutet av 60-talet och luften vibrerar av oro och en okänd frihetskänsla, och oväntade spänningar uppstår. Erotikens förvandlande kraft är oemotståndlig och sommarfolkets liv tar helt nya riktningar i form av sex, romantik och ändrade livsöden. Sommarfolket är en erotisk serie i sex delar. Ane-Marie Kjeldberg (f. 1960) är en dansk författare, redaktör och skrivcoach.