Våga flyga : vår väg till sexuell frihet (ljudb
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Joy Svensson (författare), Joel Svensson (författare), Johan Svensson (berättare), Jannika Eriksson (berättare)

Våga flyga : vår väg till sexuell frihet ljudbok

Pris 179 kr
(0)
De är utåt sett ett ganska vanligt svenskt par, storstadsbor av medelklass med ordnad tillvaro. Men efter ett långt äktenskap kände Joy och Joel Svensson att de ville ha ut mer av livet, av sitt förhållande och av sin sexualitet, oavsett vart det skulle leda dem. Det blev början på en intensiv och lustfylld resa mot en insikt som kom att föra dem tätare tillsammans än någonsin: de ville bjuda in andra i sitt gemensamma sexliv. I "Våga flyga" berättar Joy och Joel själva om hur deras intress...
Ljudbok 179 kr Pris E-Bok 69 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Joy Svensson (författare), Joel Svensson (författare), Johan Svensson (berättare), Jannika Eriksson (berättare), Maria Borgelöv (annat)
Utgiven 31 Januari 2018
Längd 9:06
Genrer Romantik, Romantik & Erotik
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188321022
De är utåt sett ett ganska vanligt svenskt par, storstadsbor av medelklass med ordnad tillvaro. Men efter ett långt äktenskap kände Joy och Joel Svensson att de ville ha ut mer av livet, av sitt förhållande och av sin sexualitet, oavsett vart det skulle leda dem. Det blev början på en intensiv och lustfylld resa mot en insikt som kom att föra dem tätare tillsammans än någonsin: de ville bjuda in andra i sitt gemensamma sexliv. I "Våga flyga" berättar Joy och Joel själva om hur deras intresse för swinging växte fram, från de första trevande samtalen till förverkligandet av fantasierna. Vi får följa med när de går på swingersklubb och när de ordnar privata träffar med andra partners. Och de väjer inte för att dela med sig också av de allra intimaste detaljerna. Joy och Joel beskriver upptäckarglädjen och frihetskänslan de upplevt på sin resa, men de vågar också visa på de praktiska svårigheterna med swingerslivet: hur de tar sig runt hinder som uppstår på vägen, hur rädslan att vara pervers hotar att solka ner deras upplevelser och hur de tar itu med svartsjuka. Deras text är eftertänksam och frustande erotisk på samma gång. "Våga flyga" är inte någon glorifiering av swingerstillvaron, utan en naken, rättfram berättelse om såväl glädjeämnen som besvikelser. Det är en brännhet och kontroversiell bok för den som är nyfiken, vill fascineras och kanske utmana sina egna tabun.