Vägvisaren till himlen (ljudbok) av Eben Alexan
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Eben Alexander (författare), Ptolemy Tompkins (författare), Eben (författare), Björn Wahlberg (berättare)

Vägvisaren till himlen ljudbok

75 kr
(0)
När Eben Alexander skrev om sin nära-döden-upplevelse i Till himlen och tillbaka var det många som blev berörda och hörde av sig till honom för att dela med sig av sina egna upplevelser. Det gjorde den välrenommerade neurokirurgen och forskaren ännu mer övertygad om att livet och universum har mer att erbjuda än vår tid på jorden. Till sin nya bok har Alexander träffat och pratat med tusentals människor och samlat märkvärdiga berättelser om allt från nära-döden-upplevelser och möten med andli...
75 kr
75 kr
Författare Ulrika Junker Miranda (översättare), Björn Wahlberg (berättare), Jan Cervin (annat), Eben Alexander (författare), Ptolemy Tompkins (författare), Ulrika Junker (översättare), Eben (författare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 15 Januari 2016
Längd 5:33
Genrer Filosofi Och Religion, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176511961
När Eben Alexander skrev om sin nära-döden-upplevelse i Till himlen och tillbaka var det många som blev berörda och hörde av sig till honom för att dela med sig av sina egna upplevelser. Det gjorde den välrenommerade neurokirurgen och forskaren ännu mer övertygad om att livet och universum har mer att erbjuda än vår tid på jorden. Till sin nya bok har Alexander träffat och pratat med tusentals människor och samlat märkvärdiga berättelser om allt från nära-döden-upplevelser och möten med andliga väsen till inspirerande och rörande meddelanden från saknade avlidna. Han har också studerat vad våra religiösa traditioner och filosofer kan berätta om själens resa efter döden. Han är överraskad över hur ofta de stämmer överens med de nutida berättelserna han har tagit del av. Vägvisaren till himlen hjälper oss att förstå vidden av vår existens, vad som egentligen väntar bortom döden och hur vårt sanna öde ser ut.