Vägen till Mumindalen : Från sagosamlingen "Sag
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Cecilia Davidsson (författare), Tove Jansson (författare), Alex Haridi (författare), Alma Pöysti (berättare)

Vägen till Mumindalen : Från sagosamlingen "Sagor från Mumindalen" (Mumintrollen) ljudbok

49 kr
(0)
Följ med till Tove Janssons Mumindalen, där nästan vad som helst kan hända: En pappa kan spolas bort i en översvämning, hattifnattar dyka upp på en öde ö och en hatt med magiska egenskaper sprida farlighet och förtrollning. I händelsernas centrum står ett runt blått hus och dess invånare: den brokiga Muminfamiljen. "Den stora översvämningen" får vi reda på hur Muminfamiljen för första gången kom till Mumindalen efter en strapatsrik färd genom den översvämmade skogen. Berättelsen präglas av...
Ljudbok 49 kr
Författare Cecilia Davidsson (författare), Tove Jansson (författare), Alex Haridi (författare), Tove Jansson (illustratör), Cecilia Heikkilä (illustratör), Alma Pöysti (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 28 September 2018
Längd 0:21
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Mumintrollen
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178271153
Följ med till Tove Janssons Mumindalen, där nästan vad som helst kan hända: En pappa kan spolas bort i en översvämning, hattifnattar dyka upp på en öde ö och en hatt med magiska egenskaper sprida farlighet och förtrollning. I händelsernas centrum står ett runt blått hus och dess invånare: den brokiga Muminfamiljen. "Den stora översvämningen" får vi reda på hur Muminfamiljen för första gången kom till Mumindalen efter en strapatsrik färd genom den översvämmade skogen. Berättelsen präglas av det säregna språket som vi känner igen från Tove Janssons älskade Muminböcker och är baserad på episoder ur kapitelböckerna Småtrollen och den stora översvämningen och Trollkarlens hatt. De är återberättade för de kortare formatet av författarna Alex Haridi och Cecilia Davidsson. Boken är en del i Bonnier Carlsens satsning på att ta fram nya berättelser om Mumintrollen för nästa generation Muminälskare.