Vad skulle Ribbing sagt? (ljudbok) av Magdalena
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Magdalena Ribbing (författare), Andreas T Olsson (berättare)

Vad skulle Ribbing sagt? ljudbok

89 kr
(0)
2020 är det tre år sedan Magdalena Ribbing gick bort. Magdalena Ribbing blev en institution, någon vi alla vände oss till när vi var upprörda, oroliga eller okunniga. I hennes fall handlade det om att se andra människor innan man ser sig själv, att se till andras behov innan man tillgodoser sina egna. Magdalena kunde inte bara redogöra för reglerna, hon kunde förklara hur de uppstått och varför det kunde vara praktiskt att följa dem. I sin frågespalt i DN mötte Magdalena oroliga, arga och b...
Ljudbok 89 kr E-Bok 125 kr
Författare Magdalena Ribbing (författare), Stina Wirsén (annat), Eva Lindeberg Design (annat), Andreas T Olsson (berättare)
Förlag Bazar Förlag
Utgiven 10 Februari 2021
Längd 8:37
Genrer Samhälle Och Politik, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180061056
2020 är det tre år sedan Magdalena Ribbing gick bort. Magdalena Ribbing blev en institution, någon vi alla vände oss till när vi var upprörda, oroliga eller okunniga. I hennes fall handlade det om att se andra människor innan man ser sig själv, att se till andras behov innan man tillgodoser sina egna. Magdalena kunde inte bara redogöra för reglerna, hon kunde förklara hur de uppstått och varför det kunde vara praktiskt att följa dem. I sin frågespalt i DN mötte Magdalena oroliga, arga och besvikna människor. Magdalena tog dem på allvar, förklarade tålmodigt att det inte är farligt att göra fel, att det över huvud taget sällan finns ett bestämt rätt och fel. Detta är ett urval av hennes mest uppskattade texter i DN.