Utvald (ljudbok) av Meredith Wild
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Meredith Wild (författare), Callin Öhrvall Delmar (berättare), Caplin Öhrvall Delmar (berättare)

Utvald (Hacker-serien #1) ljudbok

Pris 65 kr
(1)
ÅTRÅ SOM KRYPER UNDER HUDEN #1 PÅ NEW YORK TIMES BÄSTSÄLJARLISTA Erica är van att klara sig själv. Så när miljardären och den ökände hackaren Blake Landon vill investera i hennes nyöppnade nätshop är hon stenhårt avvisande. Det enda problemet är att Blake inte bara är en man som är van att få sin vilja igenom. Han är dessutom drop-dead snygg – och besatt av Erica. UTVALD är en intensivt förförisk berättelse om åtråns kamp mot den egna viljan. Det är en klassisk historia om attraktionens öve...
Ljudbok 65 kr Pris E-Bok 59 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Helen Ljungmark (översättare), Meredith Wild (författare), Callin Öhrvall Delmar (berättare), Caplin Öhrvall Delmar (berättare)
Utgiven 29 April 2016
Längd 8:08
Genrer Romantik, Romantik & Erotik
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188345462
ÅTRÅ SOM KRYPER UNDER HUDEN #1 PÅ NEW YORK TIMES BÄSTSÄLJARLISTA Erica är van att klara sig själv. Så när miljardären och den ökände hackaren Blake Landon vill investera i hennes nyöppnade nätshop är hon stenhårt avvisande. Det enda problemet är att Blake inte bara är en man som är van att få sin vilja igenom. Han är dessutom drop-dead snygg – och besatt av Erica. UTVALD är en intensivt förförisk berättelse om åtråns kamp mot den egna viljan. Det är en klassisk historia om attraktionens övertag på förnuftet – men med en helt ny vinkel: En hjältinna som är minst lika stark som hjälten! ”En av de mest intensiva böcker jag läst.” – Book Lunatic "En perfekt serie för Sylvia Day- och E.L. James-fans." Rakes of Romance "En storslagen bok!" Anonymous Interests "En kärlekshistoria, och så mycket mer!" Literati Literature Lovers "De som älskade Femtio nyanser-serien kommer att tycka att det här är helt fantastiskt." Heroes and Heartbreakers ”Språket är suveränt, det är en härlig kemi mellan huvudpersonerna och det ryker alldeles lagom. Mycket underhållande!” Michelle & Leslie's Book Picks ”Den här boken visade sig vara något helt annat än vad jag förväntat mig, men wow vad jag förälskade mig i den.” Falling in Fall Meredith Wild är den nya amerikanska romance-drottningen som med sina uppslukande berättelser skapat en självpubliceringssuccé som tål att jämföras med E.L. James. Men Meredith Wild vill mer än bara underhålla: Hon vill skapa verkliga hjältinnor som det går att känna igen sig i. Huvudpersonen i Hacker-serien är en ambitiös, målmedveten kvinna med stor livsaptit och orubblig integritet. Lite som Meredith Wild själv. Meredith Wilds böcker får högre betyg än författare som Nora Roberts och E. L. James på de stora internationella läsarforumen.