Ugglan dödar bara om natten (ljudbok) av Samuel
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Samuel Bjørk (författare), Angela Kovacs (berättare)

Ugglan dödar bara om natten (Mia Krüger och Holger Munch #2) ljudbok

Pris 69 kr
(0)
En flicka hittas mördad i skogen. Hon ligger på en bädd av fågelfjädrar, i en cirkel av ljus. Kriminalkommissarie Holger Munch och hans kollega Mia Krüger står först handfallna inför vad som ser ut att vara ett ritualmord. Snart blir de kontaktade av en anonym hacker som påstår sig ha funnit en makaber film på nätet, en film som ger nya otäcka insikter i den mördade flickans öde. Att arbeta med det brutala fallet är inte det bästa för Mia Krüger just nu. Hon drömmar fortfarande om sin döda t...
Ljudbok 69 kr Pris E-Bok 44 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Miroslav Sokcic (annat), Angela Kovacs (berättare), Gösta Svenn (översättare), Helena Sjöstrand Svenn (översättare), Helena Sjöstrand (översättare), Samuel Bjørk (författare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 23 Juni 2016
Längd 13:43
Genrer Deckare
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176512500
En flicka hittas mördad i skogen. Hon ligger på en bädd av fågelfjädrar, i en cirkel av ljus. Kriminalkommissarie Holger Munch och hans kollega Mia Krüger står först handfallna inför vad som ser ut att vara ett ritualmord. Snart blir de kontaktade av en anonym hacker som påstår sig ha funnit en makaber film på nätet, en film som ger nya otäcka insikter i den mördade flickans öde. Att arbeta med det brutala fallet är inte det bästa för Mia Krüger just nu. Hon drömmar fortfarande om sin döda tvillingsyster Sigrid och kämpar alltjämt med sina självmordstankar och sitt beroende av piller och alkohol. Även Holger Munch har det problematiskt i privatlivet. Han har svårt att släppa tankarna på sin ex-fru. Men också hans dotter Miriam är inne i en livskris. Hon längtar tillbaka till sin ungdom och det politiska engagemang hon hade då. När Miriam träffar en ung aktivist med starka politiska åsikter blir hon indragen i en relation som leder henne rakt i famnen på en störd galning … I jakten på en hänsynslös mördare hamnar Munch och Krüger mitt i ett dödsspel som visar på en grymhet de aldrig kunnat föreställa sig. Ugglan dödar bara om natten är en intrikat, psykologisk thriller där spänningstrådarna sakta tvinnar sig runt en historia om svek och ondska.