Typiskt på en tisdag (ljudbok) av Emelie Andrén
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Emelie Andrén (författare), Viktor Åkerblom (berättare)

Typiskt på en tisdag (Hugo och Vilma #2) ljudbok

79 kr
(0)
Hugo och Vilma är bästa kompisar. De är nästan alltid tillsammans, och ofta är även Vilmas storebror Alex med. Fast nu är Alex sjuk, och Hugo och Vilma ska tälta ensamma i skogen. Det är jättekul så länge det är ljust ute. Men när mörkret sänker sig börjar det brumma konstigt och en mystisk skugga rör sig kring tältet. Kan det vara en björn som bara väntar på att äta upp dem? Typiskt på en tisdag är andra delen i en ny serie av Emelie Andrén och Veronicaa Ljunglöf. Korta kapitel, många illus...
79 kr
79 kr
Författare Emelie Andrén (författare), Viktor Åkerblom (berättare), Rebecka Neumann (annat), Veronica Ljunglöf (illustratör)
Utgiven 21 Augusti 2020
Längd 0:20
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129724783
Hugo och Vilma är bästa kompisar. De är nästan alltid tillsammans, och ofta är även Vilmas storebror Alex med. Fast nu är Alex sjuk, och Hugo och Vilma ska tälta ensamma i skogen. Det är jättekul så länge det är ljust ute. Men när mörkret sänker sig börjar det brumma konstigt och en mystisk skugga rör sig kring tältet. Kan det vara en björn som bara väntar på att äta upp dem? Typiskt på en tisdag är andra delen i en ny serie av Emelie Andrén och Veronicaa Ljunglöf. Korta kapitel, många illustrationer och vardagsnära spänning gör böckerna perfekta för de nybörjarläsare som är redo för kapitelböcker.