Twisted Love (ljudbok) av Ana Huang
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Ana Huang (författare), Callin Öhrvall Delmar (berättare), Mattias Knave (berättare)

Twisted Love (Twisted #1) ljudbok

Pris 139 kr
(0)
TIKTOKSUCCÉN, ÄNTLIGEN PÅ SVENSKA! Alex Volkov är en djävul med änglalikt ansikte som förbannats med ett förflutet han inte kan fly ifrån. Driven av en tragedi som har hemsökt honom större delen av hans liv lämnar hans hänsynslösa jakt på framgång och hämnd litet utrymme för känslor. Fotostudenten Ava Chen bor ihop med sin bästa vän Jules och är en fri själ fängslad av mardrömmar från en barndom hon inte minns. Men sitt trasiga förflutna till trots har hon aldrig upphört att se världens skö...
Ljudbok 139 kr Pris E-Bok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Ana Huang (författare), Callin Öhrvall Delmar (berättare), Mattias Knave (berättare), Leo Froés (annat), Ada Capek (översättare)
Utgiven 27 November 2023
Längd 10:40
Genrer Romantik, Romantik & Erotik
Serie Twisted
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180007221
TIKTOKSUCCÉN, ÄNTLIGEN PÅ SVENSKA! Alex Volkov är en djävul med änglalikt ansikte som förbannats med ett förflutet han inte kan fly ifrån. Driven av en tragedi som har hemsökt honom större delen av hans liv lämnar hans hänsynslösa jakt på framgång och hämnd litet utrymme för känslor. Fotostudenten Ava Chen bor ihop med sin bästa vän Jules och är en fri själ fängslad av mardrömmar från en barndom hon inte minns. Men sitt trasiga förflutna till trots har hon aldrig upphört att se världens skönhet … inklusive hjärtat bakom den iskalla fasaden hos en man hon inte borde vilja ha: sin brors bästa vän. Alex och Avas kärlek borde aldrig ha fått hända – men när den gör det släpper den lös hemligheter som kan förgöra dem båda och allt de har kärt. Ana Huang har toppat försäljningslistorna på bland andra New York Times, Wall Street Journal och USA Today. TikTok-hashtaggen #twistedseries har över 800 miljoner visningar.