Twisted Lies (ljudbok) av Ana Huang
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Ana Huang (författare), Malin Molin (berättare), Callin Öhrvall Delmar (berättare), Mattias Knave (berättare)

Twisted Lies (Twisted #4) ljudbok

Rea 127 kr Tidigare pris 139 kr
(0)
Charmig, dödlig och smart nog att dölja det – Christian Harper är ett monster klädd i en skräddarsydd gentlemannakostym. Kärlek står inte högt i kurs hos honom, tills han en dag känner sig dragen till kvinnan som bor precis under honom. Hon är den enda gåtan han inte kan lösa. När han får chansen att komma henne närmare erbjuder han henne något hon inte kan säga nej till. Influencern Stella Alonso är en romantiker som håller sitt hjärta i ett järngrepp. När ett hot från förr driver henne til...
Ljudbok 127 kr Rea 139 kr Tidigare pris E-Bok 81 kr Rea 89 kr Tidigare pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Ana Huang (författare), Malin Molin (berättare), Callin Öhrvall Delmar (berättare), Mattias Knave (berättare), Leo Froés (annat), Ada Capek (översättare)
Utgiven 27 Mars 2024
Längd 17:37
Genrer Romantik, Romantik & Erotik
Serie Twisted
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180007283
Charmig, dödlig och smart nog att dölja det – Christian Harper är ett monster klädd i en skräddarsydd gentlemannakostym. Kärlek står inte högt i kurs hos honom, tills han en dag känner sig dragen till kvinnan som bor precis under honom. Hon är den enda gåtan han inte kan lösa. När han får chansen att komma henne närmare erbjuder han henne något hon inte kan säga nej till. Influencern Stella Alonso är en romantiker som håller sitt hjärta i ett järngrepp. När ett hot från förr driver henne till den farligaste mannen hon någonsin träffat är hon frestad att släppa sina spärrar. Trots Christians svala läggning får han henne att känna sig som jordens mittpunkt. De har en förvriden kärlek, fylld av hemligheter och lögner. När sanningen äntligen kommer i dager hotar den att förstöra allt.