Twisted Hate (ljudbok) av Ana Huang
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Ana Huang (författare), Callin Öhrvall Delmar (berättare), Sofia Löfgren (berättare), Mattias Knave (berättare)

Twisted Hate (Twisted #3) ljudbok

Pris 139 kr
(0)
Stilige och kaxige Josh Chen har aldrig stött på en kvinna han inte kunnat charma. Men så träffar han Jules Ambrose. Den vackra rödhåriga studenten har irriterat honom sedan första dagen, men hon tar också upp hans tankar. Det ömsesidiga agget dras till sin spets en oförglömlig kväll när Josh kommer med ett förslag – de kan vara fiender med fördelar, om de bara följer några enkla regler. Det sista Jules Ambrose behöver är att befatta sig med en blivande läkare som är ytterst olidlig, hur sny...
Ljudbok 139 kr Pris E-Bok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Ana Huang (författare), Callin Öhrvall Delmar (berättare), Sofia Löfgren (berättare), Mattias Knave (berättare), Leo Froés (annat), Ada Capek (översättare)
Utgiven 25 Januari 2024
Längd 15:21
Genrer Romantik, Romantik & Erotik
Serie Twisted
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180007269
Stilige och kaxige Josh Chen har aldrig stött på en kvinna han inte kunnat charma. Men så träffar han Jules Ambrose. Den vackra rödhåriga studenten har irriterat honom sedan första dagen, men hon tar också upp hans tankar. Det ömsesidiga agget dras till sin spets en oförglömlig kväll när Josh kommer med ett förslag – de kan vara fiender med fördelar, om de bara följer några enkla regler. Det sista Jules Ambrose behöver är att befatta sig med en blivande läkare som är ytterst olidlig, hur snygg han än är. Men ju mer hon lär känna honom, desto mer inser hon att det finns något under ytan hos mannen hon hatat så länge. När deras mörka förflutna kommer ikapp dem måste de ta itu med sanningar som antingen kan rädda dem, eller förstöra allt de jobbat så hårt för.