Twisted Games (ljudbok) av Ana Huang
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Ana Huang (författare), Callin Öhrvall Delmar (berättare), Janna Eriksson (berättare), Mattias Knave (berättare)

Twisted Games (Twisted #2) ljudbok

Rea 127 kr Tidigare pris 139 kr
(0)
Rhys Larsen, den arrogante livvakten med det uttryckslösa ansiktet, har svurit att aldrig blanda känslor med jobbet. Han har aldrig lockats till att bryta den regeln – förrän han träffar prinsessan Bridget von Ascheberg. Hon är den förbjudna frukten. Han har svurit att skydda henne, men vill bara förföra henne. Bridget, envis som få och snärjd av sina kungliga plikter, drömmer om att vara fri och få älska som hon vill. Men när hennes bror plötsligt abdikerar tvingas hon in i ett kärlekslöst a...
Ljudbok 127 kr Rea 139 kr Tidigare pris E-Bok 87 kr Rea 95 kr Tidigare pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Ana Huang (författare), Callin Öhrvall Delmar (berättare), Janna Eriksson (berättare), Mattias Knave (berättare), Leo Froés (annat), Ada Capek (översättare)
Utgiven 20 December 2023
Längd 14:22
Genrer Romantik, Romantik & Erotik
Serie Twisted
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180007245
Rhys Larsen, den arrogante livvakten med det uttryckslösa ansiktet, har svurit att aldrig blanda känslor med jobbet. Han har aldrig lockats till att bryta den regeln – förrän han träffar prinsessan Bridget von Ascheberg. Hon är den förbjudna frukten. Han har svurit att skydda henne, men vill bara förföra henne. Bridget, envis som få och snärjd av sina kungliga plikter, drömmer om att vara fri och få älska som hon vill. Men när hennes bror plötsligt abdikerar tvingas hon in i ett kärlekslöst arrangerat äktenskap och upp på en tron hon aldrig velat beträda. Samtidigt som hon lär sig navigera i det politiska rävspelet måste hon också tygla begäret efter mannen hon inte kan få. En oväntad och förbjuden kärlek som inte bara kan förstöra ett kungarike, utan också deras liv.