Två moln och en rymdraket (ljudbok) av Helena K
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Helena Kubicek Boye (författare), Adam Lundgren (berättare)

Två moln och en rymdraket (Sömnsagor #4) ljudbok

Pris 75 kr
(0)
TVÅ MOLN OCH EN RYMDRAKET. Blunda och föreställ dig två stora moln uppe på himlen. Det första molnet är stort och fluffigt. På molnet kan du lägga allt roligt du varit med om under dagen, allt spralligt och sådant du tänker på. Skicka upp allt det roliga och låt sedan molnet glida vidare på himlen.  Suggestiva sagor som hjälper barnen att somna och som kan bidra till goda sömnvanor också i framtiden! Författaren och psykologen Helena Kubicek Boye har under många hjälpt både vuxna och barn at...
Ljudbok 75 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Helena Kubicek Boye (författare), Rebecka Neumann (annat), Laura Di Francesco (illustratör), Adam Lundgren (berättare)
Utgiven 21 Augusti 2019
Längd 0:11
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Sömnsagor
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129723458
TVÅ MOLN OCH EN RYMDRAKET. Blunda och föreställ dig två stora moln uppe på himlen. Det första molnet är stort och fluffigt. På molnet kan du lägga allt roligt du varit med om under dagen, allt spralligt och sådant du tänker på. Skicka upp allt det roliga och låt sedan molnet glida vidare på himlen.  Suggestiva sagor som hjälper barnen att somna och som kan bidra till goda sömnvanor också i framtiden! Författaren och psykologen Helena Kubicek Boye har under många hjälpt både vuxna och barn att komma ur sina sömnproblem och skapa goda sovvanor. I bokens finns sömnsagorna, som riktar sig till barn mellan tre och sex år. De är upplagda på ett sätt som ska underlätta för barnet att slappna av i kroppen och varva ner mentalt, och på så sätt lättare kunna somna.