Våra klassiker 3: Trollkarlen från Oz (ljudbok)
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
L. Frank Baum (författare), Maria Seidemann (författare), Lo Tamborini (berättare)

Våra klassiker 3: Trollkarlen från Oz (Våra klassiker #3) ljudbok

195 kr
(0)
Dorothy och hennes hund förs bort av en jättestark virvelvind. De landar i det konstiga landet Oz. Här träffar Dorothy en man av plåt, en fågelskrämma utan hjärta och ett fegt lejon. Alla behöver de hjälp av den store trollkarlen. Tillsammans går de fyra vännerna iväg för att leta upp honom. På vägen råkar de ut för otroliga äventyr. Ska de klara sig undan den elaka Häxan från Väst? Och ska Dorothy någonsin komma hem igen? Trollkarlen från Oz är en älskad klassiker världen över som blivit ...
195 kr
195 kr
Författare L. Frank Baum (författare), Maria Seidemann (författare), Marie Helleday Ekwurtzel (översättare), Lo Tamborini (berättare), Silvio Neuendorf (illustratör)
Utgiven 3 Oktober 2018
Längd 0:46
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175437590
Dorothy och hennes hund förs bort av en jättestark virvelvind. De landar i det konstiga landet Oz. Här träffar Dorothy en man av plåt, en fågelskrämma utan hjärta och ett fegt lejon. Alla behöver de hjälp av den store trollkarlen. Tillsammans går de fyra vännerna iväg för att leta upp honom. På vägen råkar de ut för otroliga äventyr. Ska de klara sig undan den elaka Häxan från Väst? Och ska Dorothy någonsin komma hem igen? Trollkarlen från Oz är en älskad klassiker världen över som blivit både legendarisk film och som fortfarande spelas flitigt på teatrarna. Här i en förkortad lättlästversion, rikt illustrerad - perfekt som högläsningsbok för lågstadiet eller som läsa-själv-bok för den som vill ha lite mer text än nybörjarläsaren.