Trollet är inte hemma (ljudbok) av Lars Lerin
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lars Lerin (författare), Lars Lerin (berättare)

Trollet är inte hemma ljudbok

Pris 39 kr
(0)
Lars Lerin barnboksdebuterar! Följ med Nordens främsta akvarellmålare och en av våra mest älskade offentliga personer, Lars Lerin, på en promenad i hans vackra värld tillsammans med sonen Rafael och katterna Mimi och Silling. "Dörren till källaren står på glänt. Hallå! ropar Rafael och kikar in i det svala mörkret. Hallå trollet! Men ingen svarar. Allt är tyst, bara småfåglarna som kvittrar och en skata som skrattar ur ett snår. Trollet är nog inte hemma, kanske ligger det och sover. Kan...
Ljudbok 39 kr Pris E-Bok 39 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lars Lerin (författare), Lars Lerin (illustratör), Lars Lerin (berättare), Lars Lerin (annat), Maritha Frykelid (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 18 September 2019
Längd 0:11
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178274178
Lars Lerin barnboksdebuterar! Följ med Nordens främsta akvarellmålare och en av våra mest älskade offentliga personer, Lars Lerin, på en promenad i hans vackra värld tillsammans med sonen Rafael och katterna Mimi och Silling. "Dörren till källaren står på glänt. Hallå! ropar Rafael och kikar in i det svala mörkret. Hallå trollet! Men ingen svarar. Allt är tyst, bara småfåglarna som kvittrar och en skata som skrattar ur ett snår. Trollet är nog inte hemma, kanske ligger det och sover. Kanske, kanske inte. Det är väl så, säger pappa, att troll, liksom spöken, måste sova hela dagen för att orka vara vakna om natten. Om solen skiner på ett troll så spricker det, sägs det i sagorna. Ingen vet, man får tro vad man vill. Man får gärna tro att det bor ett troll i skogen."