Transformers - Robots in Disguise - Optimus Pri
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
John Sazaklis (författare), Steve Foxe (författare), Sebastian Karlsson (berättare)

Transformers - Robots in Disguise - Optimus Primes prövningar (Transformers) ljudbok

39 kr
(0)
Optimus Prime befinner sig i Primernas rike. Tillsammans med sin mentor Micronus tränar han på att slåss mot de onda decepticonerna för att vara redo att besegra dem i nästa stora strid. Men plötsligt verkar det som att någon annan lägger sig i Optimus träning! Någon som dessutom gillar att skoja med Bumblebee och hans vänner nere på jorden. Kommer de lyckas lista ut vad det är som händer innan den mystiska skojaren hunnit orsaka totalt kaos? Och hur lång tid kommer det egentligen ta innan Op...
39 kr
29 kr
Författare John Sazaklis (författare), Steve Foxe (författare), Sebastian Karlsson (berättare), Cato Vandrare (översättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 21 Oktober 2020
Längd 1:17
Genrer Barnböcker
Serie Transformers
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726510645
Optimus Prime befinner sig i Primernas rike. Tillsammans med sin mentor Micronus tränar han på att slåss mot de onda decepticonerna för att vara redo att besegra dem i nästa stora strid. Men plötsligt verkar det som att någon annan lägger sig i Optimus träning! Någon som dessutom gillar att skoja med Bumblebee och hans vänner nere på jorden. Kommer de lyckas lista ut vad det är som händer innan den mystiska skojaren hunnit orsaka totalt kaos? Och hur lång tid kommer det egentligen ta innan Optimus är redo att återvända? HASBRO och dess logga, TRANSFORMERS ROBOTS IN DISGUISE och alla tillhörande karaktärer är Hasbros varumärken och används med tillåtelse. © 2020 Hasbro. All Rights Reserved. Licensierad från HASBRO. Följ med Bumblebee och autoboterna på fartfyllda äventyr när de försöker beskydda mänskligheten från de skräckinjagande decepticonerna och deras försök till världsherravälde. Böckerna är baserade på den nya tv-serien, känd från bl.a. Netflix.