Transformers - Robots in Disguise - Grimlock i
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
John Sazaklis (författare), Sebastian Karlsson (berättare)

Transformers - Robots in Disguise - Grimlock i knipa (Transformers) ljudbok

39 kr
(0)
Grimlock är en jättestor dinobot som ääälskar att KROSSA saker! Han var en av de onda, men gick sedan med i autoboternas team för att hjälpa till att fånga de kriminella decepticonerna. Men, i ett farligt möte med en decepticon hypnotiseras Grimlock till att förstöra ALLT. Can autoboterna rädda både Crown City och Grimlock? HASBRO och dess logga, TRANSFORMERS ROBOTS IN DISGUISE och alla tillhörande karaktärer är Hasbros varumärken och används med tillåtelse. © 2020 Hasbro. All Rights Reser...
39 kr
29 kr
Författare John Sazaklis (författare), Sebastian Karlsson (berättare), Ida Johansson (översättare), Hanna Graf (översättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 14 December 2020
Längd 1:17
Genrer Barnböcker
Serie Transformers
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726510669
Grimlock är en jättestor dinobot som ääälskar att KROSSA saker! Han var en av de onda, men gick sedan med i autoboternas team för att hjälpa till att fånga de kriminella decepticonerna. Men, i ett farligt möte med en decepticon hypnotiseras Grimlock till att förstöra ALLT. Can autoboterna rädda både Crown City och Grimlock? HASBRO och dess logga, TRANSFORMERS ROBOTS IN DISGUISE och alla tillhörande karaktärer är Hasbros varumärken och används med tillåtelse. © 2020 Hasbro. All Rights Reserved. Licensierad från HASBRO. Följ med Bumblebee och autoboterna på fartfyllda äventyr när de försöker beskydda mänskligheten från de skräckinjagande decepticonerna och deras försök till världsherravälde. Böckerna är baserade på den nya tv-serien, känd från bl.a. Netflix.