Träna på kärlek (ljudbok) av Elizabeth Dale
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Elizabeth Dale (författare), Lo Tamborini (berättare)

Träna på kärlek (Vilja Bild) ljudbok

95 kr
(0)
Lisa springer längs gatan. Plötsligt snubblar hon, och det är då hon träffar Jim. Lisa tycker att Jim är jättesnygg, och de bestämmer att de ska träna ihop en annan dag. Men i stället för att träna börjar de prata, och de inser snart att de har en hel del gemensamt! Träna på kärlek ingår i Vilja bild - riktigt lättlästa böcker med bildstöd. Där texten kompletteras av många tecknade eller fotografiska illustrationer.  Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare ...
95 kr
139 kr
Författare Elizabeth Dale (författare), Lo Tamborini (berättare), Anna Rosenqvist (översättare), Mark Long (illustratör)
Förlag Vilja förlag
Utgiven 29 Januari 2019
Längd 0:05
Genrer Annan Skönlitteratur, Skönlitteratur
Serie Vilja Bild
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177236818
Lisa springer längs gatan. Plötsligt snubblar hon, och det är då hon träffar Jim. Lisa tycker att Jim är jättesnygg, och de bestämmer att de ska träna ihop en annan dag. Men i stället för att träna börjar de prata, och de inser snart att de har en hel del gemensamt! Träna på kärlek ingår i Vilja bild - riktigt lättlästa böcker med bildstöd. Där texten kompletteras av många tecknade eller fotografiska illustrationer.  Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.