Toppmötet (ljudbok) av David Robbins
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
David Robbins (författare), Thomas Engelbrektsson (berättare), Thomas Engelbrektson (berättare)

Toppmötet (De överlevande #13) ljudbok

Pris 119 kr
(0)
Det tredje världskrigets förödelse hänger som en förbannelse över de få som lyckades överleva. Hårda strider som utkämpas mellan de rivaliserande kolonierna utspridda över den Amerikanska kontinenten hotar att utplåna dem alla. Ett hopp dyker upp vid horisonten, ett toppmöte har planerats mellan de stridande parterna. Målet är att förlikas för att bilda en gemensam front mot en större fiende - Ryssarna och dess allierade, som i sin tur vill göra allt i sin makt för att hindra mötet från att l...
Ljudbok 119 kr Pris E-Bok 119 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare David Robbins (författare), Knut Rosén (översättare), Thomas Engelbrektsson (berättare), Thomas Engelbrektson (berättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 17 April 2018
Längd 5:12
Genrer Science Fiction, Romaner, Science Fiction & Fantasy, Skönlitteratur
Del i serie 13
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788711977507
Det tredje världskrigets förödelse hänger som en förbannelse över de få som lyckades överleva. Hårda strider som utkämpas mellan de rivaliserande kolonierna utspridda över den Amerikanska kontinenten hotar att utplåna dem alla. Ett hopp dyker upp vid horisonten, ett toppmöte har planerats mellan de stridande parterna. Målet är att förlikas för att bilda en gemensam front mot en större fiende - Ryssarna och dess allierade, som i sin tur vill göra allt i sin makt för att hindra mötet från att lyckas. Blade och Triad Alfa har svurit att skydda mötet, som snart utvecklas till en desperat kamp med den civiliserade världens framtid på spel. David L. Robbins (född 1950) är en amerikansk bästsäljande författare som skrivit över 300 böcker i en rad olika genrer - science fiction, action, thriller, ungdomsromaner och facklitteratur. Han har varit författare under synonym till en rad olika erkända bokserier, däribland Bröderna Hardy, Blade(en spin-off på De Överlevande) och Davy Crockett. Tredje världskrigets atomvapen har förvandlat världen till en dystopi och det en gång stolta Amerika till en militärdiktatur. Ett fåtal människor lyckades undfly förödelsen genom att ta skydd i en befästning i Norra Minnesotas vildmarker. De kallar sig själva Familjen. Hundra år efter krigsslutet, den stora smällen, är världen fortfarande en dystopisk plats när deras ättlingar börjar göra försök att återupptäcka vad som återstår. De basala resurserna är få i de karga landskapen, fördärvade av radioaktivitet och kemiskt avfall. Och överallt rör sig muterade varelser och hänsynslösa krigsherrar. Familjens egen krigarhärd, Triad Alfa, med Blade i spetsen, har svurit att försvara deras samhälle med allt som krävs.