Tjerna - en kaptens hjärta (ljudbok) av Josefin
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Josefine Lindén (författare), Daniel Tjernström (författare), Josefine Lindén (berättare), Daniel Tjernström (berättare)

Tjerna - en kaptens hjärta ljudbok

Pris 179 kr
(0)
MED ÖVER 400 MATCHER i Allsvenskan och de allra flesta i AIK-tröjan är Daniel “Tjerna” Tjernström en levande legend. Enligt AIK-fansen är han definitivt en av de största hjältarna någonsin. När han något otippat gjorde det avgörande 1–2-målet borta mot IFK Göteborg 2009, som ledde till att AIK vann SMguldet, blev det en av höjdpunkterna i hans fantastiska karriär. Tjerna är även en man av mystik. Han har nämligen under hela sin karriär haft som strategi att inte prata om sig själv. Förrän nu....
Ljudbok 179 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Josefine Lindén (författare), Josefine Lindén (berättare), Daniel Tjernström (författare), Daniel Tjernström (berättare)
Förlag A Nice Noise
Utgiven 11 Maj 2015
Längd 4:22
Genrer Biografier, Sport, Fritid & Hobby, Biografier & Memoarer, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789187725715
MED ÖVER 400 MATCHER i Allsvenskan och de allra flesta i AIK-tröjan är Daniel “Tjerna” Tjernström en levande legend. Enligt AIK-fansen är han definitivt en av de största hjältarna någonsin. När han något otippat gjorde det avgörande 1–2-målet borta mot IFK Göteborg 2009, som ledde till att AIK vann SMguldet, blev det en av höjdpunkterna i hans fantastiska karriär. Tjerna är även en man av mystik. Han har nämligen under hela sin karriär haft som strategi att inte prata om sig själv. Förrän nu. I Tjerna - en kaptens hjärta kommer vi nära den tystlåtna hjälten när han själv berättar om karriären som började i Karlskoga och som via Degerfors och Örebro avslutades med en gigantisk stående ovation på Friends Arena i Solna. Hur han lika gärna hade kunnat bli proffsstationerad i Alperna och hur ett för många okänt intresse möjliggör ett annat liv efter den lyckade fotbollskarriären. Josefine och Tjerna har också träffat profiler, tränare, spelare och vänner som ger sin bild av honom, på såväl som utanför planen. Intervjuer med bland andra: Erik Hamrén, Sven ”Dala” Dahlkvist, Rikard Norling, Stuart Baxter, Mats Rubarth, Andreas Alm och Nebojša Novakovic.