Tjänster och gentjänster (ljudbok) av Sophie Ki
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Sophie Kinsella (författare), Ellen Jellinek (berättare), Ellen Jelinek (berättare)

Tjänster och gentjänster ljudbok

Pris 175 kr
(0)
Familjen går först! Det har Fixie Farrs pappa lärt henne. Och efter att han gick bort har Fixie ägnat all tid åt butiken han lämnade efter sig. För Fixie säger inte nej, det ligger inte i hennes natur. När en stilig främling på ett café ber Fixie att passa hans dator en stund säger hon självklart ja. Men när hon sedan lyckas rädda den undan en olycka blir datorns ägare så tacksam att han skriver ner jag är skyldig dig en tjänst! på en servett och räcker henne den tillsammans med sitt visitkor...
Ljudbok 175 kr Pris E-Bok 99 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Sophie Kinsella (författare), Helen Ljungmark (översättare), Ellen Jellinek (berättare), Sofia Scheutz (annat), Ellen Jelinek (berättare)
Utgiven 20 Juni 2019
Längd 11:29
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177711643
Familjen går först! Det har Fixie Farrs pappa lärt henne. Och efter att han gick bort har Fixie ägnat all tid åt butiken han lämnade efter sig. För Fixie säger inte nej, det ligger inte i hennes natur. När en stilig främling på ett café ber Fixie att passa hans dator en stund säger hon självklart ja. Men när hon sedan lyckas rädda den undan en olycka blir datorns ägare så tacksam att han skriver ner jag är skyldig dig en tjänst! på en servett och räcker henne den tillsammans med sitt visitkort. Till en början skämtar Fixie bort alltihop. Hon skulle väl aldrig be en främmande man om en tjänst? Men med tiden börjar Fixie och Sebastian hjälpa varandra på de mest oväntade sätt. Tjänster och gentjänster. Och kanske blir detta början på ett äventyr för dessa två Sophie Kinsella är en av våra mest älskade underhållningsförfattare. Sedan Printz Publishing gav ut hennes Mitt (inte så) perfekta liv 2017 har hennes böcker sålt i över 100 000 ex i Sverige, och Tjänster och gentjänster är lika tänkvärd som skratta-högt-rolig!