Tillsammans (ljudbok) av Åsa Nilsonne, Anna Kåv
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Åsa Nilsonne (författare), Anna Kåver (författare), Åsa Nilsonne (berättare), Författaruppläsning (berättare), Anna Kåver (berättare)

Tillsammans ljudbok

159 kr
(0)
Ingen människa är en ö. Vi behöver andra för att leva ett gott liv – med vår livspartner, med våra barn och föräldrar, med våra släktingar, vänner och arbetskamrater. Vi vill ha goda relationer, men det är inte alltid så lätt. Här kommer en bok som hjälper dig att lyckas! Du får konkreta råd och här finns också enkla, vardagliga övningar. Genom att utveckla din medkänsla, både med andra och med dig själv, kan du fatta kloka beslut. Genom att bekräfta andra och dig själv kan du få och visa r...
159 kr
Författare Åsa Nilsonne (författare), Anna Kåver (författare), Åsa Nilsonne (berättare), Författaruppläsning (berättare), Anna Kåver (berättare)
Förlag Storyside
Utgiven 13 September 2007
Längd 3:48
Genrer Psykologi Och Pedagogik, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789170362033
Ingen människa är en ö. Vi behöver andra för att leva ett gott liv – med vår livspartner, med våra barn och föräldrar, med våra släktingar, vänner och arbetskamrater. Vi vill ha goda relationer, men det är inte alltid så lätt. Här kommer en bok som hjälper dig att lyckas! Du får konkreta råd och här finns också enkla, vardagliga övningar. Genom att utveckla din medkänsla, både med andra och med dig själv, kan du fatta kloka beslut. Genom att bekräfta andra och dig själv kan du få och visa respekt. Tillsammans är en fristående fortsättning på författarnas tidigare böcker: Vem är det som bestämmer över ditt liv? – om medveten närvaro och Att leva ett liv, inte vinna ett krig – om acceptans. Alla tre böckerna bygger på kognitiv beteendeterapi och österländsk buddism och vill hjälpa dig till ökad själv-kännedom och livskvalitet.