Till slut (ljudbok) av Edward St Aubyn
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Edward St Aubyn (författare), Magnus Roosmann (berättare)

Till slut (Patrick Melrose #5) ljudbok

89 kr
(0)
Till slut börjar med vänner, släktingar och fiender som samlas för att visa sin respekt för och ge en sista hälsning till Patricks mor, Eleanor; en amerikansk arvtagerska som gifte in sig i den brittiska aristokratin, och Patrick börjar ifrågasätta om övergången till ett liv utan föräldrar verkligen blir den befrielse han föreställer sig. I Edward St Aubyns självbiografiska romansvit skildras den traumatiserade Patrick Melrose från barndom till vuxenliv, från övergrepp och överdoser till öve...
89 kr
Författare Erik Andersson (översättare), Magnus Roosmann (berättare), Petra Börner (illustratör), Edward St Aubyn (författare), Ellen Alström (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 17 Mars 2017
Längd 7:33
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 5
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176515075
Till slut börjar med vänner, släktingar och fiender som samlas för att visa sin respekt för och ge en sista hälsning till Patricks mor, Eleanor; en amerikansk arvtagerska som gifte in sig i den brittiska aristokratin, och Patrick börjar ifrågasätta om övergången till ett liv utan föräldrar verkligen blir den befrielse han föreställer sig. I Edward St Aubyns självbiografiska romansvit skildras den traumatiserade Patrick Melrose från barndom till vuxenliv, från övergrepp och överdoser till överlevnad. Romanerna om Patrick Melrose utkom mellan 1992 och 2011. Dessa blasfemiska bildningsromaner från den brittiska överklassens kyligaste kretsar har sedan gjort succe´ världen o¨ver. Idag räknas serien som en modern klassiker. När BBC 2015 rankade de 100 bästa brittiska romanerna genom tiderna fanns Melrose-sviten med på listan.