Till mitt försvar (ljudbok) av Peter Johansson,
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Peter Johansson (författare), Peter H Johansson (författare), Sargon De Basso (författare), Fredde Granberg (berättare)

Till mitt försvar ljudbok

Pris 115 kr
(0)
Till mitt försvar är berättelsen om hur Sargon De Basso, trots bottenbetyg på juristlinjen och ett åtal som kunde ge honom fängelse, nådde toppen och blev en av landets mest kontroversiella försvarsadvokater. I dag företräder han kända skådespelare, yrkeskriminella och toppskiktet i den nazistiska organisationen NMR. I boken berättar han om varför han väljer att försvara de som samhället föraktar och om en lång rad fall som gått in i svensk rättshistoria, som Joy Rahman, Mikael Persbrandt mot...
Ljudbok 115 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Peter Johansson (författare), Peter H Johansson (författare), Sargon De Basso (författare), Fredde Granberg (berättare)
Utgiven 4 Maj 2020
Längd 9:50
Genrer Biografier, Juridik, Biografier & Memoarer, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789174412406
Till mitt försvar är berättelsen om hur Sargon De Basso, trots bottenbetyg på juristlinjen och ett åtal som kunde ge honom fängelse, nådde toppen och blev en av landets mest kontroversiella försvarsadvokater. I dag företräder han kända skådespelare, yrkeskriminella och toppskiktet i den nazistiska organisationen NMR. I boken berättar han om varför han väljer att försvara de som samhället föraktar och om en lång rad fall som gått in i svensk rättshistoria, som Joy Rahman, Mikael Persbrandt mot tidningen Expressen och livsödet Samir Sabri. Till mitt försvar är en djupdykning in i advokatyrket och skildrar rättegångarnas inre skådespel. Boken är skriven tillsammans med journalisten Peter Johansson som varit chefredaktör för flera branschtidningar om juridik, till exempel Legally yours och Dagens Juridik.