Till min dotter (ljudbok) av Malin Wollin
Lägg till önskelistan
Malin Wollin (författare)

Till min dotter ljudbok

89 kr
(1)
Det här är en bok om att inte leva upp till förväntningarna. Att växa upp som tjej och ta för mycket plats trots att man bara försöker åka med. Om att stå upp för någon som är utsatt och bli utsatt själv. Att göra bort sig när det är fest och om att råka bränna upp en ö. Om att växa upp och bli kvinna och försöka berätta för sin dotter, och sig själv, vad man ska acceptera och vad man faktiskt ska bråka om. Till min dotter är en berättelse om Stella och hennes väg från flicka till...
Ljudbok 89 kr E-Bok 55 kr
Författare Malin Wollin (författare)
Förlag Bokon.se
Genrer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789164233370
Det här är en bok om att inte leva upp till förväntningarna. Att växa upp som tjej och ta för mycket plats trots att man bara försöker åka med. Om att stå upp för någon som är utsatt och bli utsatt själv. Att göra bort sig när det är fest och om att råka bränna upp en ö. Om att växa upp och bli kvinna och försöka berätta för sin dotter, och sig själv, vad man ska acceptera och vad man faktiskt ska bråka om. Till min dotter är en berättelse om Stella och hennes väg från flicka till kvinna. Om att formas och att vägra formas. Malin Wollin har skrivit en intelligent berättelse som berör, som får dig att skratta men som ibland också är ett knytnävsslag i magen.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Brukar gilla Malin Wohlins texter men här kan jag inte uttala mig om boken för uppläsaren var så trist att jag slutade lyssna efter en halvtimme.