Tiger, tiger (ljudbok) av Margaux Fragoso
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Margaux Fragoso (författare), Josefin Neldén (berättare)

Tiger, tiger ljudbok

149 kr
(0)
En solig sommardag simmar Margaux Fragoso fram till Peter Curran på den kommunala simanläggningen och frågar om han vill vara med och leka. Hon är sju år, han är femtioett. Margaux mamma älskar sin dotter men lider av psykisk sjukdom och är livrädd för sin hetlevrade make. Alltför svag för att ta hand om sig själv hittar hon en flyktväg från vardagens bekymmer när dottern tillbringar alltmer tid med Peter. Med tiden tar han över rollen som hennes lekkamrat, pappa, älskare och erövrare. Charmi...
149 kr
149 kr
Författare Margaux Fragoso (författare), Manni Kössler (översättare), Åsa Hjertstrand Brensén (annat), Josefin Neldén (berättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 8 Juni 2020
Längd 11:47
Genrer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113109473
En solig sommardag simmar Margaux Fragoso fram till Peter Curran på den kommunala simanläggningen och frågar om han vill vara med och leka. Hon är sju år, han är femtioett. Margaux mamma älskar sin dotter men lider av psykisk sjukdom och är livrädd för sin hetlevrade make. Alltför svag för att ta hand om sig själv hittar hon en flyktväg från vardagens bekymmer när dottern tillbringar alltmer tid med Peter. Med tiden tar han över rollen som hennes lekkamrat, pappa, älskare och erövrare. Charmig och frånstötande, varm och våldsam, kärleksfull och manipulativ Peter nästlar sig in i varje del av Margaux liv. Flickan som en gång bubblat av fantasi och tillgivenhet växer upp till en ung kvinna utan livsglädje, känslostum och självmordsbenägen. Margaux Fragoso ger oss en sällan skådad och djupgående inblick i hjärtat och medvetandet hos en pedofil.