Tårtgeneralen (ljudbok) av Filip Hammar, Fredri
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Filip Hammar (författare), Fredrik Wikingsson (författare), Filip Hammar (berättare), Fredrik Wikingsson (berättare)

Tårtgeneralen ljudbok

85 kr Tidigare pris: 89 kr
(0)
1984 utser TV-programmet "Rekord-Magazinet" Köping till Sveriges tråkigaste stad. Hasse Pettersson - nyinflyttad, skuldsatt och möjligen alkoholiserad - bestämmer sig för att motbevisa "Stockholmsjävlarna" genom att bygga världens längsta smörgåstårta. Det här blir upptakten till en serie befängda händelser som i grunden skakar om Köpingsborna - svajande smågangsters, brännvinsadvokater, Rotaryfarbröder och 75-åriga bordellmammor från Rumänien är några av de inblandade. Men den här dråpliga, ...
85 kr Tidigare pris: 89 kr
65 kr
Författare Filip Hammar (författare), Fredrik Wikingsson (författare), Filip Hammar (berättare), Fredrik Wikingsson (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 25 November 2009
Längd 6:22
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173483094
1984 utser TV-programmet "Rekord-Magazinet" Köping till Sveriges tråkigaste stad. Hasse Pettersson - nyinflyttad, skuldsatt och möjligen alkoholiserad - bestämmer sig för att motbevisa "Stockholmsjävlarna" genom att bygga världens längsta smörgåstårta. Det här blir upptakten till en serie befängda händelser som i grunden skakar om Köpingsborna - svajande smågangsters, brännvinsadvokater, Rotaryfarbröder och 75-åriga bordellmammor från Rumänien är några av de inblandade. Men den här dråpliga, sorgliga och verklighetsbaserade historien handlar framförallt om en man och hans smörgåstårta.