T2:B1 Ödesryttarna. Skuggor över Jorvik (ljudbo
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Helena Dahlgren (författare), Star Stable Entertainment (författare), Agnes Forstenberg (berättare)

T2:B1 Ödesryttarna. Skuggor över Jorvik (star stable #4) ljudbok

69 kr
(0)
Vännerna Anne, Lisa, Alex och Linda är de fyra Ödesryttarna. Tillsammans med sina hästar försvarar de ön Jorvik mot ondska. Så säger i alla fall legenderna. Men vad händer när livet bortom Jorvik kallar? Under sommaren har vännerna gått skilda vägar och när de ses igen är inget som förut. Alla utom Alex verkar tvivla på deras uppdrag som Ödesryttare. Lisa drömmer om ett enklare liv i Texas och Linda kan inte sluta tänka på universitetet i Oxford. Och Anne bär på en hemlighet som hon inte vå...
Ljudbok 69 kr E-Bok 59 kr
Författare Helena Dahlgren (författare), Star Stable Entertainment (författare), Caroline Linhult (annat), Agnes Forstenberg (berättare)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 15 Mars 2021
Längd 4:38
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie star stable
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179758196
Vännerna Anne, Lisa, Alex och Linda är de fyra Ödesryttarna. Tillsammans med sina hästar försvarar de ön Jorvik mot ondska. Så säger i alla fall legenderna. Men vad händer när livet bortom Jorvik kallar? Under sommaren har vännerna gått skilda vägar och när de ses igen är inget som förut. Alla utom Alex verkar tvivla på deras uppdrag som Ödesryttare. Lisa drömmer om ett enklare liv i Texas och Linda kan inte sluta tänka på universitetet i Oxford. Och Anne bär på en hemlighet som hon inte vågar berätta för någon – inte ens för sina ödesryttarsystrar ... De trodde att de kunde andas ut – men den här gången möter Anne, Lisa, Linda och Alex en fiende som kommer att vända upp och ner på allt som de har lärt sig om att vara Ödesryttare. Från trygga stallmiljöer till okända parallella verkligheter tar "Skuggor över Jorvik" med oss på ett spännande, läskigt och magiskt äventyr där verkligen allt kan hända. Onlinespelet Star Stable är världens snabbast växande datorspel om hästar, och har över 500 000 aktiva spelare per månad.