Syrenlunden (ljudbok) av Tracy Rees
Lägg till önskelistan
Tracy Rees (författare), Lisa Werlinder (berättare)

Syrenlunden ljudbok

Pris 159 kr
(4)
England 1897. Rowena Blythe är både rik och vacker. Hon ska snart fylla tjugofyra år och familjen räknar med att hon ska gifta sig med rätt sorts man. Rowenas föräldrar vill stärka sin dotters rykte som en skönhet och ber därför en konstnär att måla ett porträtt av henne. Men konstnärens assistent Bartek visar sig vara helt olik alla män Rowena träffat förut vild, romantisk och bohemisk. Medan omgivningen väntar på besked om hennes förlovning med en man i hennes ställning faller hon i stäl...
Ljudbok 159 kr Pris E-Bok 159 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Tracy Rees (författare), Lisa Werlinder (berättare)
Förlag Bokon.se
Genrer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Inga
ISBN 9789164235404
England 1897. Rowena Blythe är både rik och vacker. Hon ska snart fylla tjugofyra år och familjen räknar med att hon ska gifta sig med rätt sorts man. Rowenas föräldrar vill stärka sin dotters rykte som en skönhet och ber därför en konstnär att måla ett porträtt av henne. Men konstnärens assistent Bartek visar sig vara helt olik alla män Rowena träffat förut vild, romantisk och bohemisk. Medan omgivningen väntar på besked om hennes förlovning med en man i hennes ställning faller hon i stället för Bartek. Trots att Rowena vet att hennes föräldrar aldrig skulle godkänna honom växer sig hennes känslor starkare och hon har ingen att vända sig till. Ska hon våga riskera allt för kärleken? Syrenlunden är en levande historisk roman från det viktorianska England om de prövningar och frestelser kvinnor stod inför. Den skildrar rikedom och fattigdom, missmod och sorg, men också vänskap och hopp om den stora kärleken.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Mycket bra bok. Jag brukar ha svårt att lyssna på böcker, även läsa. Men nu provade jag med denna. Kunde inte slita mig. Många promenader blev det. Jättebra och spännande. Hon som läste var fantastisk! Utan hennes röst hade jag nog inte fastnat i boken.