Svart blod (ljudbok) av Nicole Boyle Rödtnes
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Nicole Boyle Rödtnes (författare), Christopher Lehmann (berättare)

Svart blod (Zombiejägarna #1) ljudbok

Pris 105 kr
(0)
"Zombien vrålar. Sedan öppnar den munnen. Stanken får Ava att knipa ihop ögonen. Så sticker den ut tungan och lutar sig fram, närmar sig hennes kind. Om den bestämmer sig för att en smakbit är det ute med oss alla, tänker Ava." Det hela började när ett kryssningsfartyg sjönk. Flera hundra drunknade. Men några dagar senare dök de upp, levande fast döda, ur havet. De tog sig långsamt men målmedvetet mot städerna i ett enda syfte: att äta mänskligt kött. De kallas zombier. Jagar i flock. Och va...
Ljudbok 105 kr Pris E-Bok 105 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Nicole Boyle Rödtnes (författare), Helena Stedman (översättare), Maria Sundberg (annat), Bodil Bang Heinemeier (illustratör), Christopher Lehmann (berättare)
Förlag B Wahlströms
Utgiven 8 Maj 2020
Längd 1:30
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789132211836
"Zombien vrålar. Sedan öppnar den munnen. Stanken får Ava att knipa ihop ögonen. Så sticker den ut tungan och lutar sig fram, närmar sig hennes kind. Om den bestämmer sig för att en smakbit är det ute med oss alla, tänker Ava." Det hela började när ett kryssningsfartyg sjönk. Flera hundra drunknade. Men några dagar senare dök de upp, levande fast döda, ur havet. De tog sig långsamt men målmedvetet mot städerna i ett enda syfte: att äta mänskligt kött. De kallas zombier. Jagar i flock. Och varje gång de biter en människa så blir de fler -- och människorna färre. Tvillingarna Alos och Avas föräldrar dog när zombieviruset bröt ut. Nu är de tretton år och bor i en öde nöjespark tillsammans med de sista levande människorna. Ava arbetar på sjukhuset medan Alo har blivit en jägare. Varje dag är en kamp på liv och död. Men om de kan hitta en av de allra första zombierna och ta ett blodprov med sig, så finns möjligheten att skapa ett botemedel. Svart blod är den första boken i serien Zombiejägarna.