Striden (ljudbok) av Helen Ekeroth
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Helen Ekeroth (författare), Agnes Forstenberg (berättare)

Striden (Drakberidaren #2) ljudbok

105 kr
(0)
Den svarta draken är väckt, och när kejsaren får veta det har Nuwa inget annat val än att lämna De svarta trädens skola och bege sig till huvudstaden. Kejsarens palats är en ny värld med all sin prakt och maktspel och Nuwa vet inte vem hon kan lita på. Hotet från rebellerna och den uråldriga draken växer och kejsaren tar drastiska beslut för att besegra sina fiender och den mörka magin. Men Nuwa vill inte vara en del i striden om makten. Hon måste göra det som ingen annan kan, väcka de tre dr...
105 kr
105 kr
Författare Helen Ekeroth (författare), Agnes Forstenberg (berättare), Jeannette Wigren (annat), Emily Ryan (illustratör)
Utgiven 17 April 2020
Längd 8:21
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129722055
Den svarta draken är väckt, och när kejsaren får veta det har Nuwa inget annat val än att lämna De svarta trädens skola och bege sig till huvudstaden. Kejsarens palats är en ny värld med all sin prakt och maktspel och Nuwa vet inte vem hon kan lita på. Hotet från rebellerna och den uråldriga draken växer och kejsaren tar drastiska beslut för att besegra sina fiender och den mörka magin. Men Nuwa vill inte vara en del i striden om makten. Hon måste göra det som ingen annan kan, väcka de tre drakarna som är kvar i Lyhrs borg. Bara det kan rädda magin i världen. Striden är den spännande fortsättningen på Skuggan, och andra delen i Drakberidaren-trilogin.