Stolthet och fördom (ljudbok) av Jane Austen
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jane Austen (författare), Anja Lundqvist (berättare)

Stolthet och fördom ljudbok

Pris 89 kr
(0)
Stolthet och fördom är en av de där riktigt mäktiga kärleksromanerna som man kan läsa gång på gång. Berättelsen om hur Elizabeth Bennet och den svåråtkomlige mr Darcy på kringliga vägar kantade av förvecklingar och högmod långsamt närmar sig varandra hör till litteraturhistoriens verkliga höjdpunkter. Med sitt rika och engagerande persongalleri, sina vackra miljöer och med sin subtila humor har romanen inspirerat och fängslat otaliga läsare världen över och fortsätter att göra så. Jane Aust...
Ljudbok 89 kr Pris E-Bok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Jane Austen (författare), Anja Lundqvist (berättare), Gun-Britt Sundström (översättare), Ilse-Mari Berglin (annat), Nina Ulmaja (annat)
Utgiven 10 December 2020
Längd 12:28
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100187453
Stolthet och fördom är en av de där riktigt mäktiga kärleksromanerna som man kan läsa gång på gång. Berättelsen om hur Elizabeth Bennet och den svåråtkomlige mr Darcy på kringliga vägar kantade av förvecklingar och högmod långsamt närmar sig varandra hör till litteraturhistoriens verkliga höjdpunkter. Med sitt rika och engagerande persongalleri, sina vackra miljöer och med sin subtila humor har romanen inspirerat och fängslat otaliga läsare världen över och fortsätter att göra så. Jane Austens klassiska roman gavs ut i England 1813 och den första svenska översättningen utkom 1920. Nu återutges den i nyöversättning av Gun-Britt Sundström och med efterskrift av författaren Malte Persson.