Stjärnfall (ljudbok) av Lars Wilderäng
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lars Wilderäng (författare), Johan Holmberg (berättare)

Stjärnfall (Stjärnklart #2) ljudbok

Pris 119 kr
(2)
Kampen fortsätter, i det nya dystopiska Sverige. I den nya världen är elektroniken ett minne blott. Nu får människorna sätta sin tillit till de böcker som finns kvar, och den kunskap som fortfarande hittas hos yrkesmän och kvinnor. Överlevarna från perioden som kallas Nedsläckningen har efter tio år börjat vänja sig. Carlstens fästning är nu en plats att räkna med, även om missnöjet med Bohusläns allsmäktige landshövding Gustaf Silverbane växer. Folket kräver demokrati, men är de verkligen ...
Ljudbok 119 kr Pris E-Bok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lars Wilderäng (författare), Johan Holmberg (berättare)
Utgiven 28 Juli 2015
Längd 13:14
Genrer Science Fiction, Science Fiction & Fantasy
Serie Stjärnklart
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176790281
Kampen fortsätter, i det nya dystopiska Sverige. I den nya världen är elektroniken ett minne blott. Nu får människorna sätta sin tillit till de böcker som finns kvar, och den kunskap som fortfarande hittas hos yrkesmän och kvinnor. Överlevarna från perioden som kallas Nedsläckningen har efter tio år börjat vänja sig. Carlstens fästning är nu en plats att räkna med, även om missnöjet med Bohusläns allsmäktige landshövding Gustaf Silverbane växer. Folket kräver demokrati, men är de verkligen redo? Just som livet återgått i en ny vardag hörs något i fjärran. Ljuden rör upp många frågor men utan svar. En sen kväll när Lena Svensson är på väg hem får hon syn på något i skogen. Något som kan vara förklaringen till allt, och som får blodet att isa sig i ådrorna. Plötsligt står mänskligheten inför ett än större hot. Hela Västsverige måste samla sina styrkor, medan forskningschefen Anna Ljungberg försöker analysera den motståndare de inte vet mycket om. Stjärnfall är den actionfyllda fortsättningen på Stjärnklart, Lars Wilderängs dystopiska succé.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Lite störigt i början med aliens men otroligt spännande! Sträcklyssnar!!

MrT

Tunn story

Jag antog felaktigt att det skulle bli en bra fortsättning på boken. Tyvärr är det bara en blandning av populära TV-serier som ligger till grund för storyn. Rekommenderar inte köp.