Stand by, stand by (ljudbok) av Chris Ryan
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Chris Ryan (författare), Björn Bengtsson (berättare)

Stand by, stand by (Geordie Sharp #1) ljudbok

139 kr
(0)
"Stand by, stand by" är en nervkittlande politisk thriller av en mästare inom genren och första delen i serien om militären Geordie Sharp. Chris Ryan är själv före detta militär och tidigare medlem i SAS. Geordie Sharp har länge varit sergeant i det brittiska specialförbandet SAS. Efter att ha skadats under Gulfkriget tvingas han återvända till hemlandet, men får svårt att finna sig till ro där. Han ansluter sig till de brittiska trupperna i Nordirland, något som slutar med katastrof då en i...
139 kr
95 kr
Författare Chris Ryan (författare), Gösta Zetterlund (översättare), Björn Bengtsson (berättare), Markus Andersson (annat)
Utgiven 7 April 2020
Längd 13:01
Genrer Deckare
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178296156
"Stand by, stand by" är en nervkittlande politisk thriller av en mästare inom genren och första delen i serien om militären Geordie Sharp. Chris Ryan är själv före detta militär och tidigare medlem i SAS. Geordie Sharp har länge varit sergeant i det brittiska specialförbandet SAS. Efter att ha skadats under Gulfkriget tvingas han återvända till hemlandet, men får svårt att finna sig till ro där. Han ansluter sig till de brittiska trupperna i Nordirland, något som slutar med katastrof då en i hans familj blir mördad. Hatet mot Irländska Republikanska Armén, IRA, växer sig allt starkare och Geordie blir fast besluten att hämnas på den skyldige.