Sputnikälskling (ljudbok) av Haruki Murakami
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Haruki Murakami (författare), Kristofer Kamiyasu (berättare)

Sputnikälskling ljudbok

149 kr
(0)
Läraren K älskar Sumire, en ung, begåvad och orolig författare. Sumire älskar affärskvinnan Myu, som hon kallar sin "sputnikälskling" (hon har en gång råkat kalla Sumires favoritförfattare Jack Kerouac "sputnik" i stället för "beatnik"). Men Myu har förlorat förmågan att uppleva någon kärlek överhuvudtaget. En natt får K ett telefonsamtal från en grekisk ö. Det är Myu som ringer. Sumire har försvunnit spårlöst och utan någon förklaring. Är hon död? Har hon fallit ned i en brunn? Eller befinne...
Ljudbok 149 kr
Författare Haruki Murakami (författare), Vibeke Emond (översättare), Kristofer Kamiyasu (berättare), Denise Leoneus (annat)
Förlag Norstedts
Utgiven 16 Juni 2020
Längd 8:48
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113102795
Läraren K älskar Sumire, en ung, begåvad och orolig författare. Sumire älskar affärskvinnan Myu, som hon kallar sin "sputnikälskling" (hon har en gång råkat kalla Sumires favoritförfattare Jack Kerouac "sputnik" i stället för "beatnik"). Men Myu har förlorat förmågan att uppleva någon kärlek överhuvudtaget. En natt får K ett telefonsamtal från en grekisk ö. Det är Myu som ringer. Sumire har försvunnit spårlöst och utan någon förklaring. Är hon död? Har hon fallit ned i en brunn? Eller befinner hon sig i en annan dimension? På ett plan är Sputnikälskling ett trassligt triangeldrama av obesvarad kärlek. Men precis som i Fågeln som vrider upp världen och Kafka på stranden håller Murakami en dörr öppen in i en annan värld, en surrealistisk drömvärld, som finns där både som ett hot och en möjlighet.