Spräckta skallar (ljudbok) av Nicole Boyle Rödt
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Nicole Boyle Rödtnes (författare), Christopher Lehmann (berättare)

Spräckta skallar (Zombiejägarna #2) ljudbok

Pris 105 kr
(0)
Tvillingarna Alos och Avas föräldrar dog när zombieviruset bröt ut. Nu är de tretton år och bor i en öde nöjespark tillsammans med de sista levande människorna. Varje dag är en kamp på liv och död. I den andra delen i serien Zombiejägarna kämpar Alo hårt för att återigen få ingå i gruppen med jägare. Samtidigt måste Ava göra allt för att dölja att hon har blivit biten. Men båda två får annat att tänka på när lägret plötsligt attackeras av en ovanligt våldsam flock zombier som hotar att utplån...
Ljudbok 105 kr Pris E-Bok 105 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Nicole Boyle Rödtnes (författare), Helena Stedman (översättare), Maria Sundberg (annat), Bodil Bang Heinemeier (illustratör), Christopher Lehmann (berättare)
Förlag B Wahlströms
Utgiven 17 Oktober 2020
Längd 1:33
Genrer Barnböcker
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789132213137
Tvillingarna Alos och Avas föräldrar dog när zombieviruset bröt ut. Nu är de tretton år och bor i en öde nöjespark tillsammans med de sista levande människorna. Varje dag är en kamp på liv och död. I den andra delen i serien Zombiejägarna kämpar Alo hårt för att återigen få ingå i gruppen med jägare. Samtidigt måste Ava göra allt för att dölja att hon har blivit biten. Men båda två får annat att tänka på när lägret plötsligt attackeras av en ovanligt våldsam flock zombier som hotar att utplåna dem alla. Allt började när ett kryssningsfartyg sjönk. Flera hundra drunknade. Men några dagar senare dök de upp, levande fast döda, ur havet. De tog sig långsamt men målmedvetet mot städerna i ett enda syfte: att äta mänskligt kött. De kallas zombier. Jagar i flock. Och varje gång de biter en människa så blir de fler - och människorna färre.